diumenge, 4 de gener del 2009

DIA 6. MET, UPPER EAST SIDE I ALTRES...

Avui a les 8:30 hem quedat al hall del l'hotel per anar a esmorzar. Després hem fet cap al Metropolitan Museum, que està al costat de Central Park, a la zona anomenada Upper East Side. Per entrar es dóna la voluntat, tot i que ells et suggereixen 20$.
Hem passat per davant del guggenheim, de moment no entrarem, en cas que ens sobri temps ja tornarem. Aquesta és una foto de l'edifici per fora.
El parc el visitarem diumenge, és a dir, demà. Com podeu veure a la foto, els arbres estan ben pelats:

Aquest barri és bastant diferent al Midtown (on ens allotgem) i al Downtown (on és Wall Street). Aquesta zona sembla la més pija de la ciutat.



Després de dinar hem visitat la Biblioteca Pública i les Nacions Unides. A dins la biblio s'hi han rodat escenes de moltes pel·licules, la Pilar ha trobat la part dels diccionaris en espanyol, però la literatura espanyola diu que no està en una secció en concret sinó que està tot barrejat.

Just quan hem arribat a l'edifici de les Nacions Unides faltava 15 minuts(16.45) per tancar i no ens han deixat entrar a visitar-ho, a fora tampoc hi havia les senyeres dels països (les devien estar rentant???)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola, NYkins. Por lo que veo, ya estáis sobre "0", esto es primavera...
J.J a ver si ponéis alguna foto espectacular: p.e. la costellada de Genís patinando sobre hielo.
Disfrutar lo que os queda.
Una abraçada a tots.
Joan.