divendres, 2 de gener del 2009

DIA 4. DOWNTOWN AND MIDLE TOWN







HAPPY NEW YEAR!!!
El missatge més escoltat ahir a la nit per Times Square. Impressionant la gentada que hi havia per allí ja a les 7 de la tarda, tot tallat i impossible veure baixar la bola en directe. A les 12.05 tothom ja tornava cap a casa del fred que feia. Molta molta molta gent, diuen que un milió de persones estaven al voltant de Times Square, hi havia actuacions en directe. L'altra opció es anar a veure els focs artificials des de Central Park.
A les 11 del matí ja hem esmorzat i hem intentat anar a l'Empire State però molta cua i ho deixem per un altre dia.
Avui ja han avisat que farà molt fred. És curiós com en molts canals de la televisió hi ha de forma permanent a la pantalla la temperatura actual i a més fan prediccions dels temps molt sovint.
Hem tornat al Soho, Noho, ...
Dinem a un restaurant mexicà de midletown i tornem cap a Manhatan a visitar la biblioteca i l'edifici Crishler( va ser el més alt del món abans que es construís l'Empire State, va superar la Torre Eifel). Fa molt fred i anem a fer un Hot chocolate.
Després hem anat a Blomingsdale, un centre comercial molt molt pijo. (Ningú compra res)
Al sortir decidim anar cap a la 5th Avenue i just al donar la volta al carrer hem vist la botiga Apple, molt original l'edifici, i molta molta gent a dins connectada a internet.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei sóc el Jose, per les fotos veig que esteu patint un fred de collons, però sembleu fotogrames de pel·lícula i mola. Llàstima lo de les entrades de la NBA, però bueno... que tindran aquests que no tinguin els del Plus Pujol Lleida?

Happy new year, per cert!

Anònim ha dit...

Hola Pilar,

EStem el L'avi, l'avia, el pare la mare i el David , el cosi de sabadell, aquell que sempre m'atabala amb pilotes... ens alegrem que t'ho estiguuis passant tan be. Molts petons...i records de tots

Porta'm algo!!!!

Ivan.

Anònim ha dit...

Hola NYkins, Dònde váis con tejanos y a bajo 0º????. Supongo que el calor va por dentro. Maira, cuelga alguna foto más que los Reyes te regalarán dólares...
Si esto funciona mañana seguiré informándome de vuestro recorrido.
¿cómo van las compras Genís?
J.J. Cúida de la tropa.
Una abraçada a tots.
Joan.