dimecres, 31 de desembre del 2008

DIA 2. DOWNTOWN

Hola a tots!!
A les 8.15 hem sortit de l'hotel direcció Madison Square Garden ( The World's Most Famous Arena in the heart of New York City) a veure si trobem entrades pels New York Knicks. Passem per Times Square, per la Fashion Avenue. No hi ha entrades, bé valen 245$ la més barata!! Intentarem tornar a la tarda per si hi ha cancel·lacions d'última hora.

Agafem el metro ( hem comprat la metrocard, 25$ i ens val per 7 dies) i cap a Ellis Island, amb un Ferry que surt gratis veiem l'Estatua de la Llibertat.
Agafem el Ferry i tornem, ara cap al Financial District, Wall Street, Trinity Church. Molta molta gent per tot arreu. I molta molta policia tot i no tenir en cap moment sensació d'inseguretat.Arribem a la Zona 0, on hi havia les torres bessones, impressionant. Comentem el pànic que devia sentir la gent aquell dia, els que ho van viure i veure en directe des de qualsevol punt de la ciutat. Impressionant.Ara hi estan treballant per construir un altre gratacels.
Estàtua d'un executiu a Financial District.

Dinem i cap al Pont de Brooklyn per veure la posta de sol.


Al tornar fem una visita a Century21, centre comercial outlet, impossible trobar algo, normalment diuen que ja hi ha molta gent però a la tarda i a més rebaixes(50%off). Un CAOS. Mentres uns estem al Century21 els altres al JR, botiga d'electrònica molt bé de preu i de confiança, aquí si que cau alguna cosa.


Per acabar el dia sopem a l'estació Grand Central Terminal, aquí en teniu una imatge de l'exterior.