dimarts, 30 de desembre del 2008

DIA 1. ARRIBADA


JA ESTEM A NEW YORK!!!!


Hem sortit de Lleida a les 6 del matí, de Barcelona a les 10, i de Madrid en direcció a NY a les 2 del migdia. Hem estat 7 hores i mitja volant i a les 5 de la tarda hem arribat (en realitat eren les 11 per a nosaltres). A l'aeroport ens esperava un afroamericà, amb un cartellet on hi ficava VITORES, per a portar-nos amb un airlink shuttle (furgoneta gegant) a l'hotel. Al pobre conductor li han posat una multa pel camí per girar cap a l'esquerra en un lloc on no es podia. Li han pres 4 punts (aquí el límit és 6). Després hem passat per Times Square i el caos de trànsit, gent i cotxes era total. El conductor, indignat, no parava de preguntar "where is the police now!!??"

Després de deixar les maletes a l'hotel i trobar-nos amb la Vero i la Jasmina hem anat a donar una volta per la zona, hem menjat una mica i a dormir!!!!!!!

Hem quedat demà al matí a les 7:30 per esmorzar.

4 comentaris:

Ivan ha dit...

O sigui que contra tot pronòstic ja esteu a l'asunto, eh? Bueno, ara a disfrutar i no passar gaire fred. I a veure si sou menos tacanyos i poseu fotos!

Anònim ha dit...

soc la Brigitt!!!!ja he trovat on escriure,soleta.... ja ja,quant tinguis temps ens hauràs de fer un curs acelerat de BLOGGER per als mayors de 50anys,demà tornarem a escriure,passeu-ho el més be possible......

Anònim ha dit...

Hola, soc la Lluisa, com esteu? Ja veus seguint el viatge!!! Bon any i record de casa teva, em diuen que estan be!

bego ha dit...

ei people happy new year! here in catalonia we are at 6 hours to celebrate the year 2009! enjoy the city. kisses.