diumenge, 4 de gener del 2009

DIA 4 (2a part). 5th AVENUE

Continuem l'entrada al blog d'ahir, feta des de la botiga Apple mig d'amagat! La botiga està just davant l'hotel Plaza (Quin hotel!!) Dins la botiga hi ha un munt de gent, connexió a Internet gratuïta!! Mirem els preus i són uns 10$ més cars que a les botigues de fora. (ipod 139$!!)

...sortint de la botiga apple hem baixat per la 5a avinguda, on hi són totes les botigues més glamuroses de la city (Tiffany's, Bulgari, Versace...). Mireu quins aparadors més currats (totes les grans botigues treballen molt aquest tema):
Tot baixant hem trobat la catedral de St. Patrick i, just davant, el Rockefeller Center, amb la famosa pista de patinatge (que estaven netejant) i l'arbre de nadal encara il.luminat.
(Resulta curiós veure com enmig dels gratacels s'aixequen les esglésies)
Allí mateix hem comprat les entrades per pujar al mirador del gratacels, anomenat "Top of the Rock". Aquesta foto és de l'ascensor (ultra-ràpid, 67 pisos en menys d'un minut):
Vistes espectaculars de la ciutat de nit! Amb aquesa foto podeu veure la plataforma d'observació. La foto esta feta des d'un últim pis on hi feia un fred tan espectacular com les vistes.